vineri, 3 februarie 2017

Este mult mai convenabil sa achizitionezi bratari fitness la reducere

Tehnologia este importanta pentru persoane de toate varstele, care aleg sa profite de cele mai noi dispozitive pentru a-si usura viata in diferite aspecte, insa si iubitorii de sport au motive de bucurie intrucat gadgeturile destinate acestora sunt accesibile astazi la cele mai bune preturi. Astfel, sunt multe persoane care cauta bratari fitness la reducere, piata fiind invadata de asemenea produse, care mai de care mai inovatoare, iar tarifele variaza in functie de caracteristicile acestora.




Cum ma ajuta?

Fie ca practici un sport de performanta, fie faci miscare doar de placere, aceste dispozitive te vor ajuta prin faptul ca iti va fi mult mai usor sa iti monitorizezi performantele. De la baschet, la fotbal, la tenis, jogging sau fitness, oricare ar fi sportul preferat, toate bratarile se lauda cu cateva functii de baza, care vor fi folositoare pentru cei ce le practica, incepand de la masurarea batailor inimii pe minut pentru a identifica momentele potrivite pentru pauza. De asemenea, cronometrul, masurarea pasilor pe minut, calcularea distantei parcurse, viteza de deplasare, insa si monitorizarea somnului sunt alte functii ideale pentru iubitorii de sport, iar bateria acestor gadgeturi poate sa reziste fara incarcare chiar si pana la 4 saptamani.



De unde cumpar?


Preturile incep de la 70 de lei si pot depasi 200 de lei pentru modelele mai performante, piata fiind una foarte bine dezolvata in acest sector. Insa clientii care sunt atrasi de astfel de gadgeturi si doresc sa le testeze inainte de a le cumpara, pot apela la showroom-ul iUni din sectorul 3 din Bucuresti, unde angajatii vor fi incantati sa ii lamureasca. In schimb, cei care stiu deja ce isi doresc si au pus ochii pe cateva modele de bratari fitness la reducere, pot plasa o comanda direct pe site, iar daca valoarea acesteia depaseste 499 de lei, iUni ofera transportul gratuit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu