joi, 12 ianuarie 2017

Cele mai bune preturi la instalatii GPL



Instalatiile GPL se dovedesc a fi o adevarata necesitate in ziua de azi, in contextul in care pretul carburantilor a ajuns la cote foarte ridicate, iar soferii isi doresc sa faca economii la fiecare drum parcurs cu masina. Una dintre solutiile la care apeleaza cei mai multi este optarea pentru aututorisme cu motoare Diesel, care consuma mai putin, insa pretul mai mare de achizitie nu este intotdeauna justificat, iar investitia nu se amortizeaza decat dupa ce sunt parcursi un numar foarte mare de kilometri.



Preturi accesibile

In schimb, o varianta mult mai practica si mai inspirata este apelarea la sistemele GPL, ale caror preturi sunt mult mai accesibile, variind in functie de marca, modelul si motorul masinii, insa pentru cele mai comune autoturisme, precum Dacia Logan, Volkswagen Golf sau Opel Astra, tarifele sunt de aproximativ 500 de euro.

Numeroase avantaje 

In plus, soferii se bucura de o serie importanta de avantaje, incepand cu faptul ca suma investita este amortizata, de regula, intr-un an sau chiar mai putin, performantele motorului sunt imbunatatite, iar confortul nu va lipsi deloc. In schimb, cei care se intereseaza de preturi instalatii GPL, trebuie sa aiba in vedere ca montajul sa se faca doar in service-uri acreditate RAR, pentru ca doar pe aceasta cale se pot bucura de garantie de cativa ani, dar si de mai multa siguranta, fara nici un risc.



Evolutia tehnologica

De asemenea, se poate profita si de evolutia tehnologica, intrucat in ziua de azi sunt disponibile sisteme mult mai performante decat cele din trecut, care obtin rezultate mai bune, dar care aduc si mai mult confort. Astfel, rezervoarele sunt disponibile sub forma rotii de rezerva, pentru a fi instalate in locul acestora, pe aceasta cale evitandu-se problema lipsei spatiului in portbagaj, iar cand vorbim de preturi instalatii GPL merita cu desavarsire, in toate cazurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu