luni, 18 aprilie 2016

Unde ma cazez ieftin in Galati ?

Oricand putem ajunge intr-un alt oras precum Galati, fie ca vizitam o ruda, mergem in vacanta sau suntem trimisi de la serviciu si nu intotdeauna avem asigurata cazarea, astfel ca trebuie sa ne orientam catre cea mai buna locatie. Insa o alternativa grozava la hotelurile si pensiunile clasice si costisitoare o reprezinta cazarea in regim hotelier Galati intr-un apartament sau o vila. Acest tip propune o multime de avantaje, iar prin intermediul lor, oaspetii au parte de cele mai bune conditii, in apartamente spatioase, complet mobilate, acestea putand avea de la 1 pana la 4 camere. In pretul cazarii, care poate fi chiar si cu pana la 40% mai redus decat in cazul hotelurilor, sunt incluse si prosoapele, lenjeria, accesul la internet, laptop sau aerul conditionat, fara a exista taxe suplimentare.

Avantaje 


Se recomanda rezervarea unui astfel de apartament prin intermediul unui site serios intermediar, astfel incat oaspetii sa evite o multime de riscuri. De regula, check in-ul si check out-ul este flexibil si se poate modifica, in functie de durata sederii, fiind asadar un alt avantaj fata de cazarea clasica. In plus, pretul nu este stabilit in functie de numarul persoanelor cazate, ci in functie de localizarea si spatiul apartamentului, facandu-se pe aceasta cale economii importante.

Cu alte cuvinte, oaspetii obtin cheile apartamentului si nu trebuie sa le predea nicaieri de fiecare data cand parasesc incinta si pot avea acces la propria bucatarie la orice ora, fara a deranja pe nimeni. Intimitatea este un factor important in alegerea locului de cazare, iar regimul hotelier se afla pe prima pozitie atunci cand vine vorba de acest aspect. La cerere se poate asigura curatenia, transferul de la gara, aeroport sau transportul prin oras. De asemenea, in cazul regimului hotelier se fac foarte des reduceri, de tipul celei 3 nopti plus una gratis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu