sâmbătă, 10 septembrie 2016

Peretele arata cu totul nou datorita autocolantului

Cu totii ne dorim ca spatiul de acasa sau de la locul de munca sa fie personalizat, pentru a ne simti mai bine, iar posibilitatile de personalizare sunt nenumarate, insa adesea costisitoare, motiv pentru care trebuie sa ne orientam catre modalitatile mai accesibile. Numeroase persoane aleg sa isi zugraveasca peretii o data la cativa ani, insa aceasta procedura implica foarte mult disconfort, intrucat incaperea respectiva trebuie golita, iar mobila toata adunata intr-o alta camera. Pe langa dezordinea creata, se pierde foarte mult timp, in timp ce procesul trebui efectuat doar de catre specialisti, in caz contrar se poate lucra in zadar.

Solutia potrivitaIn schimb, poate ca cea mai grozava alternativa este alegerea unor autocolante pentru perete, in special datorita faptului ca acestea permit clientilor sa schimbe radical aspectul unei incaperi. Mai mult, preturile sunt mult mai scazute decat in cazul zugravirii aceleasi camere, astfel ca se pot face economii si de pana la cateva sute de lei. Sunt disponibile numeroase design-uri care sa multumeasca chiar si pana pe cele mai pretentioase persoane.

Materiale de calitateAceste autocolante sunt de calitate, motiv pentru care nu se deterioreaza cu usurinta, iar odata aplicate nu se dezlipesc la colturi si pot sa reziste chiar si cativa ani. In plus, adezivul utilizat este unul special, astfel ca la inlaturare nu va lasa urme pe perete si nici nu afecteaza varul folosit la zugravire.

Usor de aplicat  Pentru a aplica aceste autocolante pe perete nu este nevoie de prezenta unui specialist, ci toata procedura se poate efectua cu putina atentie si dexteritate. In schimb, poate fi nevoie de doua persoane pentru ca procesul sa fie mai usor de pus in practica. De asemenea, nu apar bule de aer inestetice, iar dimensiunile sunt foarte variate, de la cele mai mici stickere, pana la cele care acopera un perete intreg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu