vineri, 24 iunie 2016

Alegerea Tamplariei - o adevarata ruleta

Alegerea tipului de tamplarie dorit este o etapa importanta pentru fiecare familie, intrucat toata lumea isi doreste ca propria locuinta sa arate ireprosabil. Tehnologiile devin tot mai moderne pe zi ce trece, motiv pentru care clientii au la indemana numeroase posibilitati, insa cele mai populare variante raman PVC-ul si aluminiul. Pentru a avea parte de cele mai bune si eficiente servicii si produse, puteti apela la tamplarie-pvc-al, o companie cu adevarata serioasa, care si-a construit reputatia prin profesionalismul aratat clientilor. Elementele de tamplarie trebuie sa indeplineasca mai multe criterii pentru a-si atinge scopul:

Izolare termica

Cu siguranta ca fiecare client se orienteaza catre o izolare termica cat mai buna atunci cand isi renoveaza locuinta. PVC-ul si aluminiul sunt doua materiale promitatoare in acest sens, datorita faptului ca ambele asigura un confort termic ridicat. De asemenea, izolatia termica aduce si facturi mai mici la electricitate deoarece va fi nevoie de un efort energetic mai mic pentru a incalzi sau raci un spatiu. In schimb, PVC-ul este un material care promite cea mai buna izolare termica, iar variatiile de temperatura dintre exterior si interior nu vor fi resimtite, in timp ce aluminiul, fiind un material mai rece, nu poate ajunge la aceleasi performante.

Evitarea condensului

Aparitia condensului este o consecinta a aceluiasi grad de izolare termica, insa ferestrele trebuie sa fie construite in asa fel incat acest fenomen sa fie prevenit. Condensul apare atunci cand sunt diferente mari de temperatura intre spatii si afecteaza peretii, favorizand dezvoltarea mucegaiului.

Durata de viata


In schimb, tamplaria din aluminiu este mult mai rezistenta decat cea din PVC, iar in conditiile de folosinta impuse de producator, poate rezista cu usurinta si peste 25 de ani, o perioada care, cu siguranta, ca face ca investitia sa merite. Pe de cealalta parte si tamplaria din PVC este una rezistenta, avand o durata de viata de minim 10 ani, in functie de caracteristicile alese.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu